Apartamentele cu 2 camere in regim hotelier: oferta la rezervari mai mari de 6 nopti, la ROcazare.ro

BUCURESTI - 6 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Apartamentele cu 2 camere pe care le puteti inchiria, in regim hotelier, de la agentia imobiliara ROcazare.ro vin cu oferte de pret, la rezervari mai mari de 5-6 nopti. Intrucat cererea de cazari este tot mai mare in Bucuresti, agentia ROcazare.ro pune la dispozitie doar apartamente cu 2 camere in regim hotelier care ofera toate facilitatile de care aveti nevoie, fara a face rabat de la calitate si oferind preturi foarte bune.

apartament de 2 camere in regim hotelier Bucuresti

Confortul pe care vi-l puteti permite!

ROcazare.ro

Locuintele de 2 camere in regim hotelier – spatiul si confortul de care aveti nevoie

Locuintele de 2 camere oferite de agentia imobiliara ROcazare.ro vin cu numeroase avantaje, printre care confortul si spatiul pe care vi le doriti, atunci cand sunteti plecati departe de acasa. Astfel, nu va lipsi nimic din ce ar face ca apartamentul de doua camere inchiriat in regim hotelier sa fie locul ideal de cazare, cand veniti in Bucuresti pentru cateva zile, in interes de serviciu sau pentru a descoperi locurile cele mai frumoase ale Bucurestiului.

Printre avantajele pe care ROcazare.ro le pune la dispozitie oricarui client care opteaza pentru inchirierea unui apartament cu 2 camere in Bucuresti, se numara urmatoarele:

Fata de cazarea la hotel, ai intimitatea de care ai nevoie pentru ca sederea ta in Capitala sa fie o experienta placuta. Aici, nu te va deranja nimeni; chiar si curatenia in locuinta se va face astfel incat acest lucru sa nu perturbe cu nimic linistea dvs. Dupa o zi plina la serviciu, va puteti odihni, fara probleme, poate mai bine decat reuseati sa o faceti acasa, unde vecinii galagiosi nu va lasau sa dormiti.

Foarte apreciata in tari precum Spania, Germania, Anglia sau SUA, cazarea in regim hotelier la apartamentele de 2 camere din Bucuresti incepe sa ia amploare, mai ales ca turistii au experiente neplacute cu camerele din hoteluri sau pensiuni care nu ofera profesionalism in serviciile lor.

Apartamentele de 2 camere oferite de ROcazare.ro se afla in zonele centrale ale Capitalei, pentru ca cei care aleg sa se cazeze aici sa fie cat mai aproape de locurile in care trebuie sa ajunga la serviciu sau pentru vizitarea celor mai importante obiective turistice ale orasului. Astfel, nu trebuie sa mai aveti grija lipsei mijloacelor de transport in comun care nu ajung exact unde doriti, ori ca va trebui sa schimbati cateva autobuze pana veti ajunge la metrou. In plus, in jur aveti cafenele, restaurante, zone comerciale, pentru ca dvs. sa nu mai fiti nevoiti sa va deplasati si sa pierdeti timp pentru cumparaturi.

Apartamentele cu 2 camere pe care le puteti inchiria in regim hotelier de la agentia imobiliara ROcazare.ro sunt complet mobilate. Livingul poate avea, in functie de alegere, coltar, comoda si televizor, masa cu 4 scaune, 2 fotolii, masuta pentru cafea. In dormitor, aveti un pat dublu, dulap pentru haine si o canapea, pentru a spori confortul apartamentului.

Puteti alege un apartament cu 2 camere de la ROcazare care are si baie de serviciu, daca va cazati cu mai multe persoane. Bucataria este, si ea, utilata complet, pentru cei care se cazeaza aici si doresc sa gateasca. De aceea, un apartament cu 2 camere in regim hotelier  este ideal pentru cuplurile care petrec cateva zile departe de rutina zilnica.

Apartamentul de 2 camere in regim hotelier – platesti cat stai

In cazul apartamentelor de 2 camere propuse spre inchiriere de catre ROcazare.ro, plata serviciilor se face cand preluati cheile. Se poate plati fie numerar, fie prin card bancar, la sediul agentiei ROcazare.

Pentru persoanele care vor petrece mai mult de 5, 6 nopti in Bucuresti, ROcazare vine cu oferte de pret foarte convenabile. Spre exemplu, pentru rezervari mai mari de 15 nopti, se face o reducere de aproape 10 EUR, pe noapte. Asa, nu aveti doar confortul unei sederi racoroase, pe vara, cu aerul conditionat din fiecare camera, ci si placerea de a face unele economii, cu care puteti face altceva.

Pentru mai multe informatii despre apartamentele de 2 camere in regim hotelier de la ROcazare.ro puteti intra pe site-ul oficial. Tot acolo aveti posibilitatea de a vedea interiorul apartamentelor pentru a va alege apartamentul care va place mai mult. Daca aveti intrebari legate de cazare si oferte, puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0768 001 001 sau 0721 430 000. De asemenea, ROcazare a pus la dispozitia clientilor sai si o adresa de e-mail, la care se pot lasa orice fel de intrebari si nelamuriri: office@rocazare.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/apartamentele-cu-2-camere-in-regim-hotelier-oferta-la-rezervari-mai-mari-de-6-nopti-la-rocazare-ro