Ariki.ro a lansat noua colectie de bijuterii din chihlimbar pentru tinutele de primavara ale tuturor doamnelor

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ariki.ro este magazinul online de bijuterii din argint si pietre pretioase si semipretioase, lansat in anul 2004, care comercializeaza bijuterii din chihlimbar.

Ariki.ro a lansat noua colectie de bijuterii din chihlimbar pentru tinutele de primavara ale tuturor doamnelor

Bijuteriile din magazinul online Ariki.ro sunt confectionate din diverse tipuri de materiale precum argint dar si paladiu si placaj cu aur si pietre pretioase si semipretioase din zone exotice precum Noua Zeelanda. Practic, in magazinul online Ariki, bijuteriile sunt importate din Noua Zeelanda si au pietre pretioase naturale.

Noile bijuterii din chihlimbar se gasesc pe Ariki.ro

Chihlimbarul este una dintre pietrele pretioase speciale. Aducatoare de noroc si foarta eleganta, piatra din chihlimbar mai este numita si Aurul Nordului deoarece in vechime era purtat de vrajitori si avea puteri magice. In zilele noastre, chihlimbarul este piatra pretioasa care va da o stralucire si eleganta aparte oricarei doamne. 

Colectia de bijuterii din argint cu chihlimbar din magazinul Ariki este unica deoarece se pot achizitiona bijuterii cu mai multe culori de chihlimbar: verde si negru. Bijuteriile din chihlimbar au fost purtate inca din Antichitate de regine si printese, fiind considerate bijuterii aducatoare de noroc si cu puteri miraculoase.

5 motive sa achizitionati bijuterii pentru femei din chihlimbar

Bijuteriile din chihlimbar sunt elegante care pot fi purtate atat la o tinuta de zi cat si la o tinuta de seara. Chihlimbarul este piatra pretioasa care va completa armonios orice tinuta ati alege. Alegeti sa cumparati bijuterii din chihlimbar pentru ca:


•Sunt cadoul perfect pentru mame, sotii, iubite sau prietene
•Chihlimbarul este piatra aducatoare de noroc
•Bijuteriile de dama cu chihlimbar sunt foarte fine si elegante
•Sunt accesoriile perfecte pentru orice fel de tinuta
•Sunt bijuterii cu adevarat speciale


Doamnele si domnisoarele din ziua de astazi prefera cadouri rafinate, bijuteriile fiind mereu cadoul potrivit pentru o doamna sau domnisoara. Bijuteriile din chihlimbar sunt foarte apreciate de femei   putand reprezenta cadoul perfect pe care l-ati putea alege pentru orice fel de situatie.

In magazinul online Ariki.ro gasiti cele mai frumoase si potrivite bijuterii din chihlimbar. Imbinarea armonioasa dintre argint si piatra pretioasa reda o stralucire si o senzualitate aparte bijuteriei alese. Fie ca alegeti un set de bijuterii de la Ariki, un pandativ sau o pereche de cercei din chihlimbar, acestea pot reprezenta accesoriul ideal pentru o tinuta feminina de efect.

Puteti comanda bijuteriile dorite la numarul de telefon: 0728 303 148 sau la adresa de email, contact@ariki.ro