Business-ul Neobat.ro – baterii auto ieftine pentru kilometri suplimentari

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Neobat.ro este site-ul care a inceput un business inedit si orientat catre nevoile tuturor soferilor din Romania, achizitionarea online a bateriilor auto. Fiind contectat la toate nevoile celor care detin masini si directionandu-si obiectivele catre satisfacerea celor mai inalte exigente venite din partea celor care se afla in cautarea unor noi baterii auto, magazinul online ofera un intreg pachet de beneficii si avantaje.

baterii auto ieftine

baterii auto ieftine

 Masina dumneavoastra porneste si ruleaza eficient cu cele mai bune baterii! 

Neobat.ro

Inima masinii este bateria auto, iar calitatea sa reprezinta modul prin care puteti parcurge kilomtri in plus pe patru roti!

Neobat.ro – calitatea unei baterii auto care dureaza

Magazinul online pune accentul pe modurile simple de a achizitiona o baterie auto, iar unul dintre acestea este reprezentat de costurile scazute regasite pe  www.neobat.ro . Orice conducator auto doreste sa parcurga mii de kilometri folosind un singur acumulator auto, insa datorita extinderii tot mai mari pe piata a celor care doresc sa faca profit rapid dintr-un astfel de business, exista riscul ca bateria auto sa nu durezeze.

Neobat.ro inoveaza domeniul, optand pentru comericalizarea unor baterii auti ieftine cu inalta calitate, achizitionate de la furnizori de mare clasa precum: Varta, Bosch, Rombat, Banner sau Exide. Regandirea modului de a comercializa baterii auto a facut astazi ca Neobat sa fie unul dintre cele mai accesate site-uri atunci cand vine vorba despre noi acumulatori, componente fara de care nicio masina nu poate rula in trafic.

Baterii auto fabricate cu ajutorul tehnologiilor moderne

Tehnologia moderna folosita pentru folosita de producatorii bateriilor auto pe care Neobat.ro le comercializeaza in online la cele mai ieftine preturi ii ofera acestuia prestigiul calitatii garantate. Spre deosebire de bateriile clasice, cele din oferta Neobat au o durata de viata de 3 ori mai mare, cat si o mai mare posibilitate de a suporta numeroase cicluri de descarcare-reincarcare.

Mai mult decat atat, bateriile auto ieftine de pe Neobat.ro sunt structurate in functie de tipul masinii, astfel incat veti stii exact ce model va trebuie cand veti cauta:

-          Baterii auto pentru Audi, baterii pentru Matiz, Opel, BMW, Peugeout, Skoda, Ford, Dacia,etc.

Oferta de servicii propusa odata cu achizionarea bateriei auto

Neobat.ro trateaza lucrurile cu daruire si implicare pentru ca optiunea de a avea rapid o noua baterie auto pentru masina sa nu fie doar o promisiune, ci o experienta completa folosind mediul online.

Astfel, oferta de servicii Neobat vizeaza:

-          Livrarea bateriei auto la domiciliu

-          Montajul bateriei la domiciliu

-          Garantia oferita pe loc

-          Consiliere de specialitate privind alegerea acumulatorilor auto

Fiecare dintre cele 3 servicii ofera cumparatorului oportunitatea de a-si eficientiza costurile si de a scapa de griji atunci cand se afla in situatia schimbarii acumulatorului auto!

Livrarea se realizeaza in Bucuresti sau Ilfov in maximum 2 ore, iar in celelalte orase din tara ea va fi realizata de catre firma de curierat.

Montajul bateriei la domiciliu este o optiune pentru care clientul poate opta, tarifele practicate variand in functie de locul in care trebuie amplasata bateria. Odata ales acest serviciu, se va oferi si garantia produsului, echipa Neobat ocupandu-se si de verificarea instalatiei electrice a automobilului.

Comenzile se pot realiza fie direct in online, pe site-ul Neobat.ro, fie folosind numarul de telefon 0726 439 089.

 Varta, Bosch, Rombat, Banner sau Exide sunt cele mai importante branduri de acumulatori auto pe care le puteti gasi direct in online, pe site-ul neobat!