Leatherbrandsnow.ro aduce noua colectie de incaltaminte Tamaris de primavara-vara in Romania

BUCURESTI - 24 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru noul sezon de primavara-vara, Leatherbrandsnow.ro aduce in prim plan colectia de incaltaminte a brandului Tamaris, unul dintre cei mai populari retaileri de moda ai Germaniei.

Leatherbrandsnow.ro aduce noua colectie  de incaltaminte Tamaris de primavara-vara in Romania

Leatherbrandsnow.ro este un magazin online ce comercializeaza o gama variata de incaltaminte confortabila si de calitate, perfecta pentru persoanele ce opteaza pentru stilul clasic sau practic.

Incaltamintea Tamaris se remarca prin calitatea si confortul superior al produselor realizate din piele naturala. Pentru noul sezon, Tamaris vine in Romania cu o colectie de pantofi eleganti si moderni, ideali pentru cei ce isi doresc atat eleganta pentru tinutele lor, cat si comoditate.

De ce sunt pantofii Tamaris de la Leatherbrandsnow.ro alegerea perfecta pentru noul sezon?

Intr-o lume in care magazinele comercializeaza pantofi din piele sintetica, magazinul Leatherbrandsnow vine cu incaltaminte realizata din piele naturala calitativa pentru a oferi clientilor sai cele mai bune si variate produse, de la pantofi si sandale cu toc la balerini si pantofi eleganti cu talpa joasa. Oricare ar fi stilul adoptat, in gama variata de incaltaminte a brandului Tamaris se va gasi cu siguranta un produs pe gustul oricarei persoane.

Incaltamintea Tamaris este optiunea ideala pentru persoanele ce opteaza pentru calitate din mai multe motive:

•  Tamaris ofera incaltaminte moderna realizata din piele naturala de calitate superioara

•  Pantofii Tamaris sunt comozi, piciorul simtindu-se confortabil pe parcursul intregii zile

•   Noua colectie a brandului Tamaris este in concordanta cu noile tendinte si ofera o gama variata de incaltaminte de la stilul elegant si pana la stilul sport-casual

Leatherbrandsnow.ro este magazinul online ce a adus in Romania celebrul brand Tamaris, imbogatindu-si lista de branduri pe care le comercializeaza si, totodata, gama variata de incaltaminte confortabila si de calitate superioara pe care acesta o promoveaza.

Ce avantaje ofera incaltamintea Tamaris de la Leatherbrandsnow.ro fata de alte branduri?

In prezent, majoritatea brandurilor opteaza sa comercializeze incaltaminte realizata din piele sintetica sau incomoda, ceea ce face piciorul sa sufere diferite traume pe parcursul unei zile. Insa, Tamaris aduce in Romania pantofi confectionati din piele naturala la preturi accesibile in conformitate cu noile tendinte ale modei si, totodata, pantofi confortabili, ceea ce reprezinta un beneficiu semnificativ oferit de acest brand.  Designul elegant al pantofilor Tamaris se potriveste foarte bine femeilor cu cariera, care au o activitate intensa pe parcursul unei zile de lucru. Purtand incaltamintea magazinului Leatherbrandsnow, acestea nu isi vor simti picioarele obosite dupa o zi indelungata, asa cum se intampla atunci cand poarta pantofi confectionati din piele sintetica sau pantofi incomozi. In plus, picioarele nu vor suferi agresiuni fizice, deoarece pantofii creati de Tamaris sunt conceputi in asa fel incat piciorul sa se simta cat mai confortabil si sa fie ferit de orice leziune.

Fiind lider in domeniul incaltamintei, brandul Tamaris vine in Romania cu acelasi profesionalism de care a dat dovada in strainatate si cu aceleasi produse de o calitate si un confort superior, variate si adaptate noilor trenduri. Astfel, Tamaris este alegerea perfecta pentru persoanele care isi doresc ce este mai bun pentru ele si pentru care calitatea ocupa un loc important in viata, fara a neglija tendintele actuale din moda.

Magazinul online Leatherbrandsnow.ro si brandul sau Tamaris aduc cele mai noi, cele mai moderne, cele mai confortabile si cele mai variate game de pantofi, avand grija de doamnele si domnisoarele ce isi doresc comoditate, cat si un aspect estetic placut pentru incaltamintea pe care o poarta.

Incaltamintea Tamaris se gaseste si la reducere in magazinul online Leatherbrandsnow.ro putand fi achizitionata atat de pe site, cat si din magazinele fizice de pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr 102 si Mihai Bravu, nr. 288. De asemenea, echipa magazinului poate fi contactata la adresa de e-mail vanzari@leatherbrandsnow.ro sau apeland la numarul de telefon 0766 497 847.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/leatherbrandsnow-ro-aduce-noua-colectie-de-incaltaminte-tamaris-de-primavara-vara-in-romania