Performantele unui business: Posibilitate reala, cu un singur software

BUCURESTI - 19 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In Romania, sistemul de planificare a resurselor intreprinderii, prescurtat ERP, a inceput sa fie folosit de cativa ani. Tot mai multe companii si firme aleg aceasta solutie eficienta, deoarece reuseste sa faciliteze integrarea informatiilor pe care o organizatie le detine intr-o platforma unica.

Performantele unui business: Posibilitate reala, cu un singur software

Cel mai important obiectiv este de a face ca accesul la orice tip de informatie sa fie facil, in desfasurarea activitatii, pentru ca acest lucru contribuie la performanta business-ului respectiv.

In anii ’60, aplicatia ERP era folosita pentru asistarea procesului de productie

Inca din anii 1960, software-ul ERP era folosit. Pe atunci, acesta se folosea in procesul de productie, iar primul produs de acest tip a fost MRP sau Material Resource Planning. Din anii ’90, acest tip de aplicatie si-a extins functionalitatea si in alte zone de interes, luand forma aplicatiilor actuale. Asadar, ERP-ul asa cum este cunoscut acum, a luat nastere cand informatiile au putut fi centralizate intr-o platforma comuna, iar functionalitatile, integrate.

Internetul a avut un rol major in procesul de eficientizare a functionalitatilor. Clientii companiilor care ofera aceasta aplicatie pot avea, chiar si de la mii de kilometri distanta, acces la stocurile companiei furnizoare sau stadiile propriilor comenzi. Cum? Prin integrarea facilitatilor ERP cu aplicatiile WEB.

Firma Business Software Group (BSG) ofera cele mai bune solutii software ERP pentru companii a caror activitate se incadreaza in segmente precum Media, Productie, Retail, Servicii, dar si alte industrii. Avand o experienta de mai mult de un deceniu in acest domeniu, BSGroup.ro imbina, fara probleme, programarea si dezvoltarea de software cu analiza de business pentru toate proiectele realizate in timp. Sistemul acestora, @fix, este dezvoltat intr-o colaborare permanenta cu diversi experti de consultanta in afaceri, dar si parteneri care sunt specializati in audit, contabilitate, resurse umane.

Pentru a intelege mai bine ce este un ERP, se poate vorbi despre categoriile de module ce servesc la gestionarea intreprinderii care a ales acest program modular. Prin implementarea unui astfel de sistem, companiile din Romania si nu numai au sansa de a-si eficientiza urmatoarele arii:

• Salarii. Aici, un ERP pentru salarii ajuta la managementul corect al informatiilor despre personal, dar si calculul salariilor. Astfel, se eficientizeaza lucrul cu angajatii companiei
• Productie. Un program ERP este benefic in procesul de planificare si urmarire a productiei
• Gestiune. Solutiile ERP, in acest caz, sunt legate de evidenta furnizorilor, a stocurilor, a incasarilor, a platilor, lucruri extrem de importante intr-o afacere care se doreste a fi una de succes
• Contabilitate. ERP-ul oferit de BSGroup.ro ajuta la o foarte buna tinere a evidentei financiar contabile
• CRM. La acest capitol, implementarea unui ERP duce la un bun management al relatiilor cu clientii companiei
• Imobilizari. Aici, este vorba despre calculul amortizarii si evidenta mijloacelor fixe
• BI. Acesta solutie ERP business intelligence cuprinde prognoze, rapoarte si analize

Printre avantajele unui soft ERP, se regaseste si reducerea costurilor

Un ERP este un sistem inovator, care aduce numeroase beneficii clientilor. Pentru ca reuseste sa planifice resursele companiei cu functionalitati foarte evoluate si performante, acest modul este preferat de catre toti profesionistii care aleg calitatea. Printre caracteristicile principale, se numara:

• Punerea la dispozitie a unor informatii complete, concise si rapide;
• Se adapteaza foarte bine si intr-un termen scurt la schimbarile specifice mediului comercial, un mediu care se reinventeaza in mod permanent;
• Interfata de utilizare moderna a ERP-ului oferit de compania specializata, BSGroup.ro, este un factor deciziv in cresterea productivitatii. Timpul de lucru aferent operarii este scutit, tocmai pentru a indeplini acest scop.
• Clientii care aleg un software ERP investesc, de fapt, intr-un instrument inovator, foarte bine adaptat. Tehnicile de afaceri moderne sunt la indemana, iar imbunatatirile in ceea ce priveste cresterea randamentului afacerii. Ce este foarte important de retinut, este faptul ca, intr-un mediu de afaceri extrem de competitional si aflat mereu in plina schimbare, ERP reuseste sa aduca si sa pastreze compania in topul celor mai bune. Costurile sunt reduse considerabil, resursele si timpul fiind, si ele, menajate.

Avand un sistem ERP, se obtin rezultate ce se pot masura: se aproximeaza un minimum de 40% pentru micsorarea timpului necesar altor sisteme ce se ocupa de acest aspect. Interfata este usor de accesat, iar informatia vine intr-o varianta de format gata de utilizat. Posibilitatile de dezvoltare a campaniei se maresc considerabil, deoarece ERP inglobeaza si scenarii de Business Intelligence (BI). Astfel, intreprinderile care au ales un astfel de software vor putea sa actioneze in sensul cresterii afacerii.

Asadar, oferind update-uri continue, analiza OLAP integrata in module, multiple tool-uri de procesare a datelor, cat mai rapid posibil si multe altele, sistemul ERP de la BSGroup.ro nu trebuie sa lipseasca niciunei companii care se respecta si isi respecta clientii si angajatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/performantele-unui-business-posibilitate-reala-cu-un-singur-software