RevistaGalenus.ro are ca scop informarea completa in arealul medical-farmaceutic

BUCURESTI - 11 mai 2016

Comunicat tip General in Farmaceutic

Revista Galenus este o publicatie online preocupata de informarea cititorilor sai asupra diferitelor aspecte, noutati si lucruri mai putin stiute din domeniul farmaceutic, precum si chestiuni de ultima ora legate de produse, manifestari si tehnologii medicale.

RevistaGalenus.ro are ca scop informarea completa in arealul medical-farmaceutic

Bazandu-se pe contributori, RevistaGalenus.ro este o importanta si credibila sursa de informare pentru o plaja cat mai diversificata de cititori.

Revista este parte din Tonica Group si cuprinde in meniul site-ului si arhiva din toti acesti ani. Revista Galenus.ro incurajeaza, de asemenea, si abonarea cititorilor, si suplimentar le pune la dispozitie un dictionar de medicamente, ideal pentru cei care utilizeaza aceasta revista ca pe o platforma enciclopedica. Este o revista binevenita in mediul online, acolo unde medicina este comunicata de multe ori neprofesionist si unde trebuie sa existe cat mai multe surse autorizate de informare.

Ce subiecte de interes trateaza farmacistii care scriu pe RevistaGalenus.ro?

Subiectele despre care farmacistii scriu articole pe aceasta revista online sunt diverse, tocmai datorita diversitatii contributorilor si bagajului lor bogat de cunostinte. De aceea, revista mai sus amintita se bucura de existenta urmatoarelor categorii:

• Farmacoterapia (ramura medicinei care se ocupa cu metodele de tratare a bolilor cu ajutorul medicamentelor)
• Fitofarmacia (partea farmaciei ce se ocupa cu prepararea medicamentelor pe baza de plante medicinale)
• Istoria farmaciei (prezentarea de documente, a personalitatilor, infatisarea stadiilor de dezvoltare de-a lungul timpului)
• Legislatia farmaceutica (acte normative, specificatii referitoare la profesiile liberale din domeniul farmaceutic)
• Stomatologia (subiect interminabil si intotdeauna demn de tratat)
• Toxicologia (influente, utilizari, aspecte diverse)
• Nutritia (suplimente, sindromuri, tratamente si exemplele continua)

Articolele sunt bine documentate, si datorita faptului ca sunt de 500-800 de cuvinte, bine proportionate si redactate, sunt usor de parcurs si de inteles chiar si de catre cititorii neexperimentati.

Manifestari stiintifice, prezentari de produs si comunicate de ultima ora, pe RevistaGalenus.ro

In paginile online ale publicatiei RevistaGalenus.ro se afla un catalog exceptional al manifestarilor stiintifice din domeniul medical. Asadar, este un punct de reper pentru oricine doreste sa participe la astfel de comemorari, celebrari sau evocari diverse din domeniu. Lumea medicala merita atentia cuvenita, iar aceste evenimente aduc un plus de vizibilitate si importanta bransei medicale si nu numai.

Prezentarile de produs facute de medicii contributori sunt realizate in mod obiectiv, inteligibil si prezinta atat caracteristici, cat si avantaje pentru consumator. Fie ca se relateaza despre un nou tratament probat in Europa, sau de produse care ajuta la renuntarea la fumat, toate sunt prezentate scurt si cuprinzator.

Capitolul „Ultima ora” dispune de informatii privind miscarile din spatiul public ale lumii medicale, dincolo de evenimentele anuale sau periodice prezentate in categoria „Manifestari stiintifice”, pentru ca persoanele ocupate cu farmacia sau medicina sunt in numar mare peste tot in tara.

RevistaGalenus.ro reprezinta o imensa sursa de informatii pentru lumea farmaceutica, lumea medicala dar mai precis pentru oricine este interesat de sanatate. Sanatatea se afla printre cele mai importante preocupari pe care orice persoana trebuie sa le aiba, iar in mediul online este nevoie de astfel de reviste in care cuvintele scrise sa vina din partea specialistilor in domeniu, pentru a combate pseudo-stiinta care circula din ce in ce mai mult online si este considerata, din pacate, stiinta reala.