Revizieopel.ro a devenit Revizieshop.ro, insa ofera clientilor sai aceleasi piese auto de top!

BUCURESTI - 22 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Magazinul online Revizieopel.ro da de veste clientilor sai ca a inceput anul cu o noua actiune de rebranding, astazi fiind cunoscut in mediul virtual drept magazinul online de piese auto pentru masinile Opel, Revizieshop.ro!

piese auto Opel

piese auto Opel

Odata cu aceasta veste, Revizieshop.ro dispune si de o noua sesiune de reduceri in gama pieselor auto pentru Opel, fiecare produs dispunand de cel mai bun raport calitate-pret, obiectivul fiind acela de a indeplini cele mai inalte standarde ale exigentei dumneavoastra!

Noul magazin online de piese pentru Opel, Revizieshop.ro

Chiar daca magazinul a beneficiat de o strategie de rebranding, a ramas acelasi partener fidel pentru clientii sai, tratand cu daruire, transparenta si constiinciozitate toate solicitarile primite in vederea achizitionarii piesele auto pentru masinile Opel!

Noua identitate a acestui magazin de piese auto pentru Opel, pastreaza insa logo-ul si culorile, elementele de design cu ajutorul carora s-a facut cunoscut in randul clientilor sai.

In prezent, magazinul online Revizieshop.ro tinteste acelasi obiectiv, acela de a promova si genera valoarea si increderea reciproca in relatia furnizor-client, facand cand mai accesibile preturile si cat mai eficiente serviciile.

Atingerea acelui statut de partener pentru orice client aflat in cautarea unor piese auto pentru Opel este un al doilea obiectiv, iar pentru ca acest tel sa devina realitate, RevizieShop este conectat in permanenta la nevoile tuturor celor care pun accentul pe acel tip de investitii inteligente!

Ce tipuri de piese auto pentru Opel pot fi gasite in prezent pe Revizieshop.ro?

Pentru a oferi clientilor sai o sesiune de shopping cat mai placuta, s-a decis ca varietatea pieselor auto pentru Opel sa fie din ce in ce mai stufoasa, astfel incat orice client sa nu plece dezamagit din magazinul online RevizieShop.

Cele mai importante piese auto prezente in oferta Revizieshop.ro sunt urmatoarele tipuri de Opel:

- Opel Adam - piese pentru Opel Vectra - Opel GT- Opel Ampera

- Opel Zafira - Opel Vivaro - Opel Insignia

- Opel Antara - Opel Omega- Opel Astra

 - Opel Tigra - Opel Movano - Opel Corsa - Opel Meriva

In gama de produse pentru categoriile importante de masini Opel se regasesc si piese auto pentru Opel Vectra B, Opel Vectra C, Opel Astra H, Opel Astra G etc. , cat si produse consumabile pentru masinile Opel precum : ulei, antigel, lichid pentru parbriz sau diferite tipuri de accesorii.

De asemenea, cei de la RevizieShop ofera posibilitatea clientilor sai de a accesa serviciul de revizie pentru Opel, colaborand cu un service specializat in aceasta nisa cu profil auto.

Cei care doresc sa cumpere piese auto pentru Opel de la Revizieshop.ro, pot folosi aceleasi metode ca pana in prezent – shoppingul online sau cel telefonic! Magazinul online dispune de 4 linii telefonice pentru a raspunde in orice moment oricarui client!

RevizieShop.ro este magazinul cu piese auto pentru Opel care se diferentiaza prin calitatatea garantata a produselor pe care le comercializeaza la cele mai mici preturi din online!

Intrati in pe site si verificati chiar dumneavoastra ce surprize a pregatit RevizieShop.ro!