The5thElement.ro produce si comercializeaza sandale din piele naturala fina, cu designuri de lux

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

The5thElement.ro, magazinul online cu un atelier propriu de incaltaminte de dama din piele naturala, le ofera tuturor doamnelor si domnisoarelor cea mai bogata si inspirationala colectie de sandale de dama din piele naturala de lux, la un raport calitate-pret echitabil.

logo magazin online The5thElement.ro

Cu o deosebita atentie indreptata spre alegerea materialelor, precum si a design-urilor inspirate din cele prezente pe marile podiumuri, The5thElement reuseste sa cucereasca si cele mai exigente cerinte, fiind o sursa perfecta pentru accesorii cu personalitate. Paleta cromatica bogata, aspectul ireprosabil al pielii naturale, tocurile inalte si baretele subtiri sunt cateva dintre detaliile principale ale noii colectii de vara.

Sandale din piele naturala cu toc subtire sau platforma confortabila? Alegeti modelul preferat

Pentru ca isi doreste sa multumeasc toate viitoarele cumparatoare, magazinul online The5thElement.ro si-a propus sa le ofere acestora cea mai bogata colectie de incaltaminte de dama din piele naturala pentru sezonul cald, din care nu lipsesc designurile statement:
• Sandalele din piele naturala cu toc gros sunt cele mai confortabile, fiind preferate de majoritatea femeilor care au un stil de viata dinamic si care petrec mult timp mergand pe jos; pe langa confort, acestea au un stil trendy, placut de orice adevarata fashionista;
• Pentru evenimentele speciale din vara ce urmeaza, magazinul online The5thElement.ro v-a pregatit varii modele de sandale din piele naturala cu toc subtire si barete fine, care sa alungeasca piciorul si sa il subtieze;
• Fiti proprii designeri si personalizati-va modelele preferate de sandale din piele naturala feminine, dupa bunul-plac; alegeti tipul de piele dorit, culoarea acesteia, precum si inaltimea tocului si designul preferat din cele prezente pe pagina web a magazinului.

The5thElement.ro garanteaza calitatea si durabilitatea sandalelor din piele naturala pentru femei

Orice femeie isi doreste ca atunci cand investeste intr-un accesoriu, acesta sa poata fi purtat pentru o perioada de timp indelungata. In acest sens, atelierul si magazinul online The5thElement.ro garanteaza pentru calitatea produselor oferite, pentru ca viitoarele lor posesoare sa se bucure de ele pentru o perioada de timp indelungata. Fiti o prezenta rafinata in orice moment, prin alegerea unor accesorii deosebite, precum sandalele confectionate din piele naturala de lux.
Pentru comenzi, intrati pe pagina online a celor de la The5thElement.ro si alegeti modelul preferat de incaltaminte pentru vara. Echipa magazinului sta mereu la dispozitia clientilor sai si la adresa de e-mail daniel@the5thelement.ro, precum si la numarul de telefon 0723 536 368. Magazinul fizic The5thElement isi are sediul pe strada C.A.Rosetti, nr 34, sector 2, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/the5thelement-ro-produce-si-comercializeaza-sandale-din-piele-naturala-fina-cu-designuri-de-lux