Sequential Segmentation

Definitie Sequential Segmentation

Impartirea unui piete eterogene in grupuri relativ omogene pe o singura baza(de exemplu, geografic), urmata apoi de segmentari pe alte baze (de exemplu, tipul de client final)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sequential Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sequential Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sequential Segmentation. Definitiile termenilor despre Sequential Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sequential Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sequential Segmentation.