Series Discount

Definitie Series Discount

Un discount marcat in rate card-ul unui media in cazul unor, discount care se face daca se cumpara mai multe spatii simultan sau intr-o anumita perioada. Cunoscut si sub denumirea de “frequency discount”(vezi: Rate Card, Volume Discount).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Series Discount? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Series Discount.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Series Discount. Definitiile termenilor despre Series Discount cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Series Discount, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Series Discount.