seropozitivi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema seropozitivi

 • seropozitivi

  Bucuresti - 26 November 2010

  Comunicat de Romanian Angel Appeal

  Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA) lansează un apel către factorii politici, sectorul guvernamental şi sectorul ONG, cu privire la necesitatea asigurării din bugetul naţional a unei finanţări corespunzătoare pentru continuarea programului ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fondul global , tratament , hiv/sida , romanian angel appeal , seropozitivi , consiliere

  Vezi toate comunicatele de presa despre seropozitivi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul seropozitivi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la seropozitivi. Informatiile despre seropozitivi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul seropozitivi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la seropozitivi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.