Service-Firm-Sponsored Retail Franchising

Definitie Service-Firm-Sponsored Retail Franchising

Un sistem de livrare a produsului serviciu in care a organizatie care produce un serviciu (eg inchirierea de masini, restaurante, servicii financiare, etc) fixeaza un numar de reprezentante in locatii care convin clientilor. Vezi Franchising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Service-Firm-Sponsored Retail Franchising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Service-Firm-Sponsored Retail Franchising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Service-Firm-Sponsored Retail Franchising. Definitiile termenilor despre Service-Firm-Sponsored Retail Franchising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Service-Firm-Sponsored Retail Franchising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Service-Firm-Sponsored Retail Franchising.