Poze Service Skoda

 • Service Metrotehnica pune la dispoziţia clienţilor săi pachete economice SEAT şi Skoda

  Poza: Service Metrotehnica pune la dispoziţia clienţilor săi pachete economice SEAT şi Skoda

 • Dealerul Skoda, Brady Auto Center, si-a lansat noul site

  Poza: Dealerul Skoda, Brady Auto Center, si-a lansat noul site

 • Skoda - LeasingAutomobile.ro

  Poza: Skoda de vanzare prin Leasing Automobile – Cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui model Skoda

 • EXPO Inter Cars 2015

  Poza: EXPO Inter Cars 2015

 • Customer Service Conference

  Poza: Customer Service Conference

 • EXPO Inter Cars 2013

  Poza: EXPO Inter Cars 2013

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul service skoda.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la service skoda. Pozele pe tema service skoda cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul service skoda, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la service skoda, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la service skoda.