Services Characteristics

Definitie Services Characteristics

Caracteristicile unor servicii care le disting de produsele tangibile, aceste sunt intangibilitatea, variabilitatea, inseparabilitatea si perisabilitatea. Vezi Inseparability Intangibility Perishability Variability

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Services Characteristics? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Services Characteristics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Services Characteristics. Definitiile termenilor despre Services Characteristics cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Services Characteristics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Services Characteristics.