Servicii externe

Definitie Servicii externe

Din punctul de vedere a securitatii si sanatatii muncii, persoane juridice sau fizice din afara intreprinderii/unitatii, abilitate sa presteze servicii de protectie si prevenire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform legii.Vezi art. 5 (p) din Legea securitatii si sanatatii muncii 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servicii externe? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servicii externe.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servicii externe. Definitiile termenilor despre Servicii externe cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servicii externe, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servicii externe.