Servicii post-vanzare

Definitie Servicii post-vanzare

Servicii prestate de vanzator cumparatorului, o perioada limitata sau nelimitata de timp, dupa achizitionarea produsului (bunuri de larg consum, echipamente, servicii). Acestea inglobeaza tot ceea ce ar putea contribui la satisfacerea si fidelizarea  cumparatorului, cum ar fi (in functie de tipul de produs): - livrare, instalare la domiciliu- garantie, service, piese de schimb- scolarizare- posibilitate de returnare in caz de insatisfactie (cerere justificata sau neconditionata) si de rambursare a contravalorii produsului cumparat/ schimbare cu alta marfa (fr. - satisfait ou rembourse, engl. - money-back guarantee)- integrarea unor elemente care sa permita actualizarea performantelor- punerea la dispozitie a unui alt produs (de inlocuire) in cazul defectarii produsului cumparat sau dupa o perioada de timp (numar de ani), kilometri parcursi (pentru un automobil) etc. Prestatiile post-vanzare constituie un argument concurential decisiv in strategia de asigurare a competitivitatii firmei, de personalizare a relatiilor sale cu clientela, un factor de incredere si de securitate pentru cumparator. Aceste prestatii trebuie insotite de servicii efectuate inainte de cumpararea produsului (servicii pre-cumparare) si de servicii in timpul vanzarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servicii post-vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servicii post-vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servicii post-vanzare. Definitiile termenilor despre Servicii post-vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servicii post-vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servicii post-vanzare.