Serviciu de marketing

Definitie Serviciu de marketing

Compartiment functional in cadrul unei societati de dimensiuni mari, specializat in activitatea de marketing. Organizarea departamentului de marketing se poate face dupa criterii functionale, geografice, dupa criteriul produselor si al marcilor, dupa criteriul pietelor, dupa criterii mixte (produs-piata) sau pe divizii specializate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Serviciu de marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Serviciu de marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Serviciu de marketing. Definitiile termenilor despre Serviciu de marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Serviciu de marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Serviciu de marketing.