Serviciul datoriei

Definitie serviciul datoriei

capacitatea debitorului de a-si onora datoria la scadenta, exprimata ca numar de zile de intarziere la plata de la data scadentei- sursa: Regulamentul BNR nr. 5/2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Serviciul datoriei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul serviciul datoriei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la serviciul datoriei. Definitiile termenilor despre serviciul datoriei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la serviciul datoriei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la serviciul datoriei.