Servitute continua

Definitie Servitute continua

Acea servitute pentru a carei exercitare si existenta nu este nevoie de fapta actuala a omului, cum ar fi de pilda servitutea de scurgere a apelor de ploaie sau servitutea de vedere (art.662 Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute continua? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute continua.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute continua. Definitiile termenilor despre Servitute continua cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute continua, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute continua.