Servitute legale

Definitie Servitute legale

Acea servitute care se stabileste ex lege, pe baza unor dispozitii normative exprese, in considerarea utilitaii publice ori in interesul comun al proprietarilor unor imobile invecinate cum sunt: servitutea de trecere in cazul locului infundat, servitutea picaturilor din streasina, servitutea negativa de vedere, servitutea distantei plantatiilor etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute legale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute legale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute legale. Definitiile termenilor despre Servitute legale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute legale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute legale.