Servitute naturala

Definitie Servitute naturala

Acea servitute care isi are originea sau izvorul in situatia naturala a fondurilor, cum sunt, de exemplu, servitutea de scurgere a apelor naturale, servitutea de granituire si de ingradire a porprietatii, servitutea izvorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute naturala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute naturala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute naturala. Definitiile termenilor despre Servitute naturala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute naturala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute naturala.