Servitute necontinua

Definitie Servitute necontinua

Acea servitute pentru a carei existenta si exercitare este absolut necesara fapta actuala a omului, cum sunt, de exemplu, servitutea de trecere, servitutea de a lua apa dinfantana, servitutea de a paste animalele si altele (art.622 alin.2, parte finala Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute necontinua? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute necontinua.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute necontinua. Definitiile termenilor despre Servitute necontinua cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute necontinua, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute necontinua.