Servitute reciproca

Definitie Servitute reciproca

Sinonim - servitute bilateralaAcele ingradiri sau limitari legale ale dreptului de proprietate prevazute de lege in folosul si, respectiv, sarcina a doua imobile, fiecare fiind, in raport cu celalalt, in acelasi timp, atat fond dominant, cat si fond aservit sau dominat. Servitutile reciproce sau bilaterale sunt: a) servitutea sau dreptul de granituire (art.584 Cod Civil), b) servitutea distantei plantatiilor (art.607 Cod Civil) c) servitutea picaturilor din streasina (art.615 Cod Civil d) servitutea privind distanta si lucrarile intermediare (art.610 Cod Civil) e) servitutea negativa de vedere (art.611 si urm. Cod Civil). Vezi si Servitute nereciproca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Servitute reciproca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Servitute reciproca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Servitute reciproca. Definitiile termenilor despre Servitute reciproca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Servitute reciproca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Servitute reciproca.