Uticam și-a deschis porțile către vizitatori

BUCURESTI - 27 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Uticam 2013, expoziția de utilaje și camioane pentru construcții, înfruntă iarna din București și își deschide porțile miercuri, 27 martie, pentru o perioadă de 5 zile, la Romaero Băneasa.

„Ne bucurăm că am reușit, și în acest an, să aducem împreună, sub umbrela Uticam, distribuitorii de utilaje și camioane pentru construcții care doresc să prezinte publicului noutățile. Am reușit acest lucru în ciuda faptului că anul 2012 a fost unul slab pentru domeniul construcțiilor, în 2013 nu sunt așteptate investiții majore în acest sector, iar Bauma 2013, un eveniment de referință pentru lumea construcțiilor, se desfășoară la nicio lună distanță de Uticam.

Bogdan Craiciu, Director General Uticam

Până duminică, 31 martie, sunt așteptați, la Romaero Băneasa, arhitecți, constructori, ingineri, reprezentanți ai companiilor de construcții și toți cei care sunt interesați să descopere ultimele noutăți în materie de utilaje, tehnologie și camioane pentru construcții.

Aflat la cea de-a doua ediție, Uticam 2013 este mai condensat decât în 2012. Anul acesta, 32 de expozanți expun ultimele modele de utilaje și camioane pentru construcții, pe o suprafață de 7000 de metri pătrați.

Ne bucurăm că am reușit, și în acest an, să aducem împreună, sub umbrela Uticam, distribuitorii de utilaje și camioane pentru construcții care doresc să prezinte publicului noutățile. Am reușit acest lucru în ciuda faptului că anul 2012 a fost unul slab pentru domeniul construcțiilor, în 2013 nu sunt așteptate investiții majore în acest sector, iar Bauma 2013, un eveniment de referință pentru lumea construcțiilor, se desfășoară la nicio lună distanță de Uticam. Acest lucru ne face să privim cu încredere spre viitor. Acum nici vremea de afară nu ne mai poate speria”, a declar Bogdan Craiciu, director general Uticam.

Uticam este deschis, începând de miercuri 27 martie, până duminică 31 martie. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, de la ora 10:00 la ora 18:00 și duminică de la 10:00 la ora 16:00. Accesul se face pe baza de invitație, care poate fi descărcată gratuit de pe siteul oficial al evenimentului, www.uticam.ro, secțiunea Invitatie Online.

Parteneri eveniment: Europa FM, Hotel Caro, Euro Media, Phoenix Media, 100% Construct, Agenda Construcţiilor, Bursa Construcţiilor, Cargo&Bus, Easy Engineering, E-Construction, E-Build, Info Construcţii, InfoConstruct, Intermodal Logistic, Truck & Van, Maşini şi Utilaje, Pro Idea, RB Transport, Revista Construcţiilor, Transporter, Tranzit, Ziua Cargo.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/set-events/uticam-i-a-deschis-por-ile-catre-vizitatori