Setrio Soft, sponsor silver în cadrul premiilor „Carol Davila”, ediţia a II a

BUCURESTI - 2 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Setrio Soft a fost sponsor silver în cadrul premiilor „Carol Davila”, ediţia a IIa, cel mai important eveniment dedicat responsabilităţii sociale în sănătate, care a avut loc in 26 februarie 2009 la Bucureşti, la iniţiativa Puls Media Network în parteneriat cu SănătateaTV.

Setrio Soft,  sponsor silver în cadrul premiilor „Carol Davila”, ediţia a II a

Setrio Soft este o companie dezvoltatoare de aplicaţii software care oferă servicii integrate de software şi hardware companiilor care îşi desfăşoară cu precădere activitatea în domeniul sănătăţii.
Începând cu luna septembrie 2008 Setrio Soft a revoluţionat sistemul farmaceutic din România prin implementarea unui sistem unic care oferă soluţii complete de gestiune pentru farmacii si lanţuri de farmacii cu circuit deschis. Concret este vorba de faptul că în momentul în care în cazul farmaciilor apar erori în gestiune şi diferenţe de natură financiară, precum raportări greşite sau refuzate la CJAS, clienţii pot sta liniştiţi deoarece sunt despăgubiţi integral de către Setrio Soft prin plata de daune sau prin reduceri la factura lunară de service. Mai exact, Setrio Soft despăgubeşte farmacia, restituind acesteia suma pe care a pierdut-o în urma erorii de gestiune.
Printre serviciile oferite Setrio Soft se innumara:
iPharma – este o aplicaţie software oferită gratuit, tocmai pentru a fi puntea de legatură dintre farmacistul client şi distribuitor. iPharma a fost creată pentru a simplifica realizarea unei comenzi. iPharma este singurul sistem informatic care recunoaşte toate cele peste 20.000 de produse existente în farmaciile din Romania
BizMedica - este un sistem informatic complet şi uşor de utilizat, conceput special pentru gestionarea activităţii cabinetelor de medicină a familiei. BizMedica permite gestionarea eficientă şi sigură a consultaţiilor, reţetelor şi fişelor de pacienţi.
BizPharma – reprezintă soluţia software integrată ce permite eficientizarea activităţii unei farmacii sau a unui lanţ de farmacii. Aceasta soluţie este rezultatul eforturilor depuse de echipa Setrio Soft împreună cu farmaciştii, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor legate de gestiunea unei farmacii.

Despre Setrio Soft

Detalii despre oferta completă de aplicaţii software Setrio Soft puteţi afla accesând pagina de internet www.setrio.ro . În Romania, Setrio Soft activează în domeniu începând cu anul 2004.
Diana Nedea
diana.nedea@setrio.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/setrio-soft/setrio-soft-sponsor-silver-in-cadrul-premiilor-carol-davila-editia-a-ii-a