Sezina

Definitie Sezina

Un beneficiu al legii, in virtutea caruia anumiti mostenitori au posesia de drept a bunurilor succesorale (privite ca universalitate) chiar de la data deschiderii succesiunii, adica se bucura, in temeiul legii, de exercitiul drepturilor si actiunilor aferente bunurilor succesorale. Au sezina, potrivit legislatiei in vgoare, descendentii si ascendentii defunctului (adica rudele in linie dreapta), ca mostenitori legali (art.653 Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sezina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sezina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sezina. Definitiile termenilor despre Sezina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sezina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sezina.