Poze Sfatul medicului

 • World Family Doctor`s Day

  Poza: Ziua Internationala a Medicului de Familie

 • Logo World Family Doctor`s Day

  Poza: Astăzi este Ziua Internațională a Medicului de Familie

 • Gratuit! Zilnic! Raspunsuri la intrebari si sfatul medicului pentru animalele dumneavoastra de companie, oferite de www.zooland.ro si Cristian Dana, medic veterinar doctorand in stiinte medicale.

  Poza: Gratuit! Zilnic! Raspunsuri la intrebari si sfatul medicului pentru animalele dumneavoastra de companie, oferite de www.zooland.ro si Cristian Dana, medic veterinar doctorand in stiinte medicale.

 • Parerea Specialistului: Mansardele Clujului sau cum sa traiesti mai aproape de nori

  Poza: Parerea Specialistului: Mansardele Clujului sau cum sa traiesti mai aproape de nori!

 • Shop-Einstal

  Poza: Sfatul specialistului Shop-Einstal: alegerea unui hidrofor accesibil

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sfatul medicului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sfatul medicului. Pozele pe tema sfatul medicului cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sfatul medicului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sfatul medicului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sfatul medicului.