sfoara    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sfoara

 • sfoara. ESPEDISS

  sfoara

  Lugoj, Timis - 8 August 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... sfoara speciala pentru logistica si transport, care iti va asigura paletii, astfel incat acestia sa nu se miste si toata marfa sa ajunga in siguranta la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: snur , sfoara , fibre sintetice

  Vezi toate comunicatele de presa despre sfoara

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sfoara.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sfoara. Informatiile despre sfoara cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sfoara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sfoara, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.