SH

Definitie SH

Sistemul armonizat de descriere si codificare a marfurilor. Este un nomenclator vamal international, a fost instituit de Consiliul de Cooperare Vamala, facand obiectul unei conventii internationale, si in intrat in vigoare in luna ianuarie 1988.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru SH? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul SH.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la SH. Definitiile termenilor despre SH cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la SH, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la SH.