shake    

Comunicate de presa si evenimente pe tema shake

 • shake. Shake The Ads - prima editie

  shake

  Bucuresti - 12 August 2006

  Comunicat de Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor Cineasti

  Se iau: unul sau mai multe spoturi publicitare, se adauga un clip, o piesa, un efect-doua pentru ilustratie, se presara dupa preferinta cu secvente tari din filme, se umple cu imaginatie si mult mult umor si se pune la montat pana se coace un filmule ...     comunicatul de presa

 • shake. Febra Harlem Shake cuprinde OTTO Curier!

  shake

  Bucuresti - 6 March 2013

  Comunicat de D.M.B. DESIGN

  ... ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: otto curier. curier. expeditii

  Vezi toate comunicatele de presa despre shake

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul shake.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la shake. Informatiile despre shake cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul shake, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la shake, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.