Share Deal

Definitie Share Deal

Un aranjament prin care sunt oferite anumite reduceri, daca advertiser-ul garanteaza ca un anumit procent din buget, va fi cheltuit cu media respective. Cel mai adesea, este un punct din negocierea pentru spatiul TV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Share Deal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Share Deal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Share Deal. Definitiile termenilor despre Share Deal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Share Deal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Share Deal.