Share of Voice

Definitie Share of Voice

In contextul media, de obicei se refera la procentul de expunere al unui brand in cadrul afisarilor publicitare, dar se poate baza si pe cheltuielile de advertising. Adesea abreviat SOV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Share of Voice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Share of Voice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Share of Voice. Definitiile termenilor despre Share of Voice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Share of Voice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Share of Voice.