Shelf Facings

Definitie Shelf Facings

Numarul de unitati ale unui produs care sunt vizibile pe raftul unui magazin, in general, categoriile voluminoase vor capata mai mult spatiu pe raft decat categoriile cu volum mai scazut. Vezi Shelf Management.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Shelf Facings? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Shelf Facings.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Shelf Facings. Definitiile termenilor despre Shelf Facings cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Shelf Facings, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Shelf Facings.