Short-Run Average Cost

Definitie Short-Run Average Cost

Costul mediu per unitate de productie al unui set sau grup de produse pe termen scurt. Tineti seama ca pe termen lung, costul mediu poate fi mai scazut datorita efectului de experienta. Vezi Average Cost Long-Run Average Cost.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Short-Run Average Cost? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Short-Run Average Cost.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Short-Run Average Cost. Definitiile termenilor despre Short-Run Average Cost cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Short-Run Average Cost, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Short-Run Average Cost.