Short-Term Profit Maximisation

Definitie Short-Term Profit Maximisation

Un obiectiv de stabilire al pretului in care firma doreste sa faca cat mai mult profit intr-un timp cat mai scurt,penetrarea totala a piatei si profitul pe termen lung sunt ignorate

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Short-Term Profit Maximisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Short-Term Profit Maximisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Short-Term Profit Maximisation. Definitiile termenilor despre Short-Term Profit Maximisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Short-Term Profit Maximisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Short-Term Profit Maximisation.