Showroom

Definitie Showroom

Salon-expozitie cu caracter permanent, in care sunt expuse produsele de marca ale unei firme, in vederea vizionarii si comercializarii (tehnica promotionala folosita, indeosebi, pentru autoturisme, dar si pentru mobilier, articole sanitare etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Showroom? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Showroom.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Showroom. Definitiile termenilor despre Showroom cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Showroom, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Showroom.