Shrink wrapping

Definitie Shrink wrapping

Tehnica de ambalare folosind un invelis transparent sub forma unui film care imbraca direct un produs sau ambalajul acestuia (procedeu utilizat, in special, la preambalarea si desfacerea produselor alimentare, in supermarket-uri).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Shrink wrapping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Shrink wrapping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Shrink wrapping. Definitiile termenilor despre Shrink wrapping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Shrink wrapping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Shrink wrapping.