Shrinkage

Definitie Shrinkage

Termen folosit in retailing care se refera la furtul de marfa de catre clienti si angajati, masuri de control al shrinage includ oglinzi, cemere video, paznici si alarme care suna atunci cand marfa cu eticheta este dusa in afara magazinului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Shrinkage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Shrinkage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Shrinkage. Definitiile termenilor despre Shrinkage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Shrinkage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Shrinkage.