Poze SIAB

 • Audi la SIAB 2007

  Poza: Audi la SIAB 2007

 • Servicii premium in asigurari la SIAB 2005

  Poza: Servicii premium in asigurari la SIAB 2005

 • Peste 19 premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012.

  Poza: Peste 19 premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris va asteapta la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012.

 • Noutati Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, 19 - 28 Octombrie Romaero Baneasa.

  Poza: Noutati Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, 19 - 28 Octombrie Romaero Baneasa.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul siab.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la siab. Pozele pe tema siab cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul siab, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la siab, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la siab.