siestabedding    

Comunicate de presa si evenimente pe tema siestabedding

 • siestabedding. Saltea Ortopedica SiestaBedding

  siestabedding

  Bucuresti - 7 March 2013

  Comunicat de OMNISOURCE TECHNOLOGIES

  Cu ocazia zilei de 8 Martie, producătorul român de saltele, Siesta Bedding, le oferă cadou doamnelor şi domnişoarelor o reducere substanţială de 30% la toate produsele. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: saltele , saltea , siestabedding , promotie 8 martie

  Vezi toate comunicatele de presa despre siestabedding

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul siestabedding.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la siestabedding. Informatiile despre siestabedding cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul siestabedding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la siestabedding, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.