SigmaNET a investit 30.000 de euro intr-un nou program pentru planificarea resurselor – ERP

BUCURESTI - 12 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

Zilele acestea, SigmaNET a finalizat procesul de implementare al unui nou ERP (Enterprise Resource Planning), o investitie majora pentru imbunatatirea performantelor companiei.
"Astfel, am reusit sa scadem de la cateva minute, la cateva zeci de secunde procesele de facturare si livrare ale produselor achizitionate, astfel incat clientii sa fie mai multumiti de serviciile noastre", declara Bogdan Socol Managing Partner SigamNET.

Prin implementarea acestui nou program de planificare a resurselor interne, ne-am atins scopul de a scadea semnificativ timpul de asteptare al clientilor in magazin pentru ridicarea produselor la doar cateva zeci de secunde. Investitia in acest soft de ERP se ridica la aproximativ 30.000 de euro si va fi recuperata relativ rapid prin cresterea numarului de comenzi procesate zilnic cu aproximativ 50-60%, precum si din scaderea costurilor de operare, fapt ce va imbunatati profitabilitatea companiei.

"SigmaNET isi cere scuze clientilor care au venit in aceste ultime doua saptamani ale lunii iunie in showroom-ul nostru si au asteptat mai mult decat ar fi trebuit la ridicarea comenzii. Ne asiguram clientii ca incepand de astazi inainte nu vor mai avea probleme in ceea ce priveste facturarea produselor sau timpul mare de asteptare", mai declara Bogdan Socol Managing Partner SigamNET.

"Am investit intr-un instrument software profesional care ne faciliteaza integrarea si prelucrarea rapida a informatiilor", mai spune Bogdan Socol.

Cumparand de la SigmaNET, veti avea parte de servicii profesionale de cea mai buna calitate, seriozitate si siguranta ca toti clientii vor fi indrumati catre alegerea cea mai potrivita in achizitionarea unui produs.

Despre SigmaNet.ro

Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii. Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.SigmaNET este partenerul tau de incredere!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sigma-design-co/sigmanet-a-investit-30-000-de-euro-intr-un-nou-program-pentru-planificarea-resurselor-erp