Poze Sign

 • Print & Sign 2015 – tabloul complet. Iata ce contine

  Poza: Print & Sign 2015 – tabloul complet. Iata ce contine

 • Vlamir - Xerox Office Partner

  Poza: Vlamir, prezent pentru al doilea an consecutiv la Print & Sign

 • Tipografia MMK Print a castigat doua premii Print Gloss Awards la Print & Sign 2009

  Poza: Tipografia MMK Print a castigat doua premii Print Gloss Awards la Print & Sign 2009

 • WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

  Poza: WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

 • 8 – 11 septembrie, Romexpo - Maratonul inovatiei, informatiei si tehnologiei

  Poza: 8 – 11 septembrie, Romexpo - Maratonul inovatiei, informatiei si tehnologiei

 • Digital Print&Sign

  Poza: Digital Print&Sign

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sign.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sign. Pozele pe tema sign cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sign, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sign, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sign.