Signaletica

Definitie Signaletica

Signalistica firmei in cadrul strategiei de comunicare a firmei, sistem de identificare vizuala si sonora, incluzand: alegerea numelui, politica de marca, identitatea grafica (logotip, cod de culori, simbol, text), emblema etc. In cadrul unui sondaj pe baza de chestionar, intrebari de identificare a persoanei intervievate, a caror formulare trebuie facuta cu atentie, spre sfarsitul chestionarului (exemplu: varsta, categorie sociala, venituri, profesie, ocupatie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Signaletica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Signaletica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Signaletica. Definitiile termenilor despre Signaletica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Signaletica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Signaletica.