signalistica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema signalistica

 • signalistica

  Bucuresti - 23 September 2014

  Comunicat de Euroexpo Trade Fairs

  București, 22 septembrie 2014 - PRINT & SIGN , cel mai mare târg de tipar și signalistică din România, va avea loc în perioada 24 – 27 septembrie, în Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO . 135 de firme care vor e ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: inovatie , tehnologie , romexpo , tipar , euroexpo , print & sign , signalistica

  Vezi toate comunicatele de presa despre signalistica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul signalistica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la signalistica. Informatiile despre signalistica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul signalistica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la signalistica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.