silh    

Comunicate de presa si evenimente pe tema silh

 • silh

  Bucuresti - 18 October 2007

  Comunicat de Ideal Contour

  Salonul de intretinere corporala Ideal Contour va aduce in aceasta toamna o impachetare cu gel de cafea (arde grasimea) si alge marine (accelereaza eliminarea) ce permite realizarea unor tratamente globale, complete si cu rezultate deosebite, inca de ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre silh

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul silh.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la silh. Informatiile despre silh cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul silh, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la silh, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.