Afla Totul Despre Garantia Quickmobile.ro

BUCURESTI - 14 iunie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie

Pentru ca stim cu adevarat ce inseamna garantia unui produs, pentru ca stim cat de importanta este informatia pentru clientii nostrii si cat de pretios este timpul lor, am creat un produs special, perfect adaptat cerintelor lor, Garantia QuickService. In cele ce urmeaza, dorim sa va prezentam o parte dintre beneficiile si avantajele Garantiei QuickService.

quickmobile.ro

Garantia Quick Service asigura servisarea produselor achizitionate atat din magazinele QuickMobile cat si din majoritatea magazinelor cunoscute din mediul online si a unor mari retaileri ce activeaza pe piata din Romania.  De asemenea, dorim sa va comunicam faptul ca numarul de zile pentru care un produs se afla in service a scazut la o medie generala de 7 zile. Facem aceasta precizare deoarece dorim sa va asiguram ca orice problema reclamata de dumneavoastra, referitoare la produsul care ajunge in service-ul nostru, va fi tratata intotdeauna cu promptitudine si profesionalism. In plus, dorim sa va asiguram ca toate produsele si brand-urile comercializate de QuickMobile sunt intotdeauna de cea mai buna calitate.Serviciul Call Center este pus la dispozitie de QuickMobile pentru toate persoanele ale caror produse se afla in service. Oricand aveti o nelamurire sau o intrebare referitoare la produsul dumneavoastra aflat in service, aveti posibilitatea de a primi raspunsuri prompte si de a afla starea produsului printr-o simpla comunicare a numarului de fisa service.Quick Service nu este doar un serviciu ci garantia unui serviciu.QuickMobile ofera 2 ani garantie la orice telefon mobil, laptop, tableta sau e-reader, transport gratuit, livrare in 24h, posibilitatea de a plati in rate, iar in cazul in care produsul nu este pe placul tau, ai posibilitatea sa-l returnezi si sa-ti recuperezi banii in maxim 30 zile.QuickMobile va pune la dispozitie sistemul de service in regim “door to door”, in mod gratuit pe teritoriul Romaniei. De acest serviciu beneficiaza toti cei care au achizitionat produse din magazinele QuickMobile sau din magazinele partenere, iar produsul se afla inca in perioada de garantie. Pentru realizarea acestui serviciu, QuickMobile colaboreaza cu Fan Curier, asigurand astfel o acoperire aproape totala a tarii, prin cele peste 2280 de locatii ale acestei societati de curierat rapid, transportul efectuandu-se in mod gratuit.Utilizand acest serviciu, nu mai trebuie sa te deplasezi personal la o unitate service, nu trebuie sa platesti taxe de curierat, trebuie doar sa completezi un formular online (disponibil la adresa http://www.quickservice.ro/open_ticket.html) si sa astepti acasa ridicarea produsului de catre un reprezentant al firmei de curierat, livrarea acestuia catre unitatea service si returnarea produsului catre tine in momentul in care defectul este remediat.Pentru orice problema referitoare la garantia dumneavoastra, va punem la dispozitie numarul de telefon QuickService 0767.799.969 sau site-ul QuickService (www.quickservice.ro).

La raportarea unei defecţiuni acoperite de garantia QuickMobile, vi se vor solicita:  produsul, certificatul de garantie, copia facturii si numarul Ticketului de Service.

Pentru a reclama o defectiune sau pentru a solicita o interventie service, trebuie doar sa accesati pagina http://www.quickservice.ro/open_ticket.html, sa completati toate informatiile cerute in formular si sa apasati butonul „Trimite fisa”. Dupa depunerea fisei se vor afisa toate datele completate de dumneavoastra si numarul fisei de service, iar in cel mult 72 de ore veti fi contactat de unul din curierii companiei Fan Curier pentru a ridicarea pachetului de la dumneavoastra si livrarea acestuia catre Quick Service. Este atat de simplu!De asemenea, dorim sa va reamintim ca orice telefon mobil, tableta, laptop sau e-reader achizitionat de la oricare dintre magazinele QuickMobile sau din magazinul online www. quickmobile.ro ,  se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/afla-totul-despre-garantia-quickmobile-ro