Ramona Moldovan, un bun medic stomatolog din Baia Mare

Baia Mare - 6 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Daca ai probleme dentare sau vrei doar sa consulti un medic stomatolog bun din Baia Mare, apeleaza la Dr. Ramona Moldovan. Aflati mai multe despre ea.

medic stomatolog baia mare

Problemele dentare sunt extrem de neplacute daca nu sunt tratate si identificate la timp. Cariile netratate se transforma in extractii, apar placile dentare bacteriene, respiratie urat mirositoare si dinti sensibili. Peste 80% din populatia Romaniei prezinta afectiuni ale dintilor si cavitatii bucale, probleme care apar din cauza igienei orale deficitare. Majoritatea se rezuma doar la simplul periaj al dintilor, fara a aprofunda problema. Daca esti din Baia Mare si ai nevoie urgenta de un stomatolog, apeleaza cu incredere la serviciile cabinetului stomatologic al doctorului Ramona Moldovan.

Mizand pe motto-ul “Un zambet sanatos, este si frumos”, echipa cabinetului stomatologic dr. Ramona Moldovan a transformat sanatatea dentara a pacientilor in pasiune, scopul lor fiind acela de a-i face pe pacienti sa constientizeze si sa inteleaga importanta unei igiene dentare corecte. Studiile actuale au confirmat existenta unei stranse legaturi intre buna functionare a organismului si problemele dentare. Exista o legatura intre sanatatea orala si bolile cardiovasculare, nasterea prematura, diabetul zaharat, osteoporoza sau sindromul Sjogren(o afectiune a sistemului imunitar ce afecteaza intreg organismul). Medicul stomatolog, dr. Ramona Moldovan, atrage atentia ca peste 90% din bolile organismului se manifesta la nivelul cavitatii bucale, de aceea mentinerea unei sanatati orale trebuie sa fie o preocupare permanenta de-a lungul vietii. Cele mai frecvente afectiuni care apar atunci cand sanatatea dintilor este una deficitara, sunt durerile, caderea dintilor, respiratia urat mirositoare, ulceratiile bucale, gura uscata si problemele gingiilor. Nu astepta ca organismul tau sa traga un semnal de alarma pentru a face o vizita la cabinetul stomatologic. Fa-ti un obicei, si consulta un medic de specialitate cel putin o data la 6 luni.

Cateva sfaturi pentru mentinerea sanatatii bucale de la  Dr. Ramona Moldovan, medic stomatolog Baia Mare privesc un periaj dentar corect si folosirea zilnica a atei dentare. Este recomandata perierea dintilor de 2-3 ori pe zi, timp de minim 3 minute, pe toate suprafetele dentare. Folosirea atei dentare trebuie sa devina un obicei, deoarece periajul dentar nu poate inlatura in totalitate resturile alimentare dintre dinti. A nu folosi ata dentara este ca si cum te-ai spala doar pe jumatate din corp. Un alt aspect priveste alegerea pastei de dinti, cea mai eficienta fiind cea care contine un complex de substante bazate pe combinatii de fluor, poli-fosfati si staniu, care nu doar curata dintii, ci ii si protejeaza de eventuale afectiuni. In ceea ce priveste alegerea periutei dentare, aceasta trebuie sa se muleze perfect pe suprafata dintiilor, sa curete eficient si sa inlature tartrul chiar de la baza.

Nu neglijati nici alimentatia echilibrata, reduceti alimentele bogate in zahar, consumul de alcool si tutun. Sanatatea dentara incepe din vointa si se termina la stomatolog. Puteti afla si alte sfaturi despre igiena dentara, accesand pagina Dr. Ramona Moldovan, stomatolog baia mare ">medic stomatolog Baia Mare .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/ramona-moldovan-un-bun-medic-stomatolog-din-baia-mare