Regulile pe care trebuie sa le urmeze o companie in cautare de spatii de depozitare

Ploiesti - 17 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Imobiliare

Exista cateva criterii care trebuie urmarite atunci cand te afli in cautare unui spatiu de depozitare pentru produsele companiei tale. Astfel, este important sa afli daca suprafata imobilului, inaltimea, accesul in cladire si structura sunt in conformitate cu normele pe care depozitarea produselor tale le impune.

inchirieri spatii industriale

Consultand oferta unei companii imobiliare din Ploiesti, Royal Imobiliare, vei observa o bogata gama de inchirieri de spatii industriale. Exista si imobile cu o suprafata mai redusa, de 500-600 mp, insa si unele foarte mari, de pana la 5964 mp. Asadar, aveti de unde sa alegeti. Totusi, trebuie sa luati decizia filtrand rezultatele prin mai multe criterii esentiale care trebuie urmarite:

1. Zona amplasarii - acesta este criteriul de baza in alegera unui spatiu de depozitare si depinde in functie de domeniul de activitate al companiei. Totusi, oriunde ar fi amplasat depozitul, este necesar ca accesul sa le fie usor angajatilor.

Companiile care isi distribuie produsele prin tara au nevoie de un depozit amplasat cat mai aproape de oras, pentru ca agentilor sa le fie usor sa ajunga acolo. In acelasi timp, companiile de logistica pot sa fie amplasate si la distante mai mari, daca angajatii pot sa ajunga usor acolo. Consulta oferita Royal Imob si afla unde gasesti inchirieri de spatii industriale in Ploiesti.

2. Caracteristicile imobilului - afla informatii legate de inaltimea spatiului, structura constructiei si alte utilitati incluse (rampe, hidranti, sisteme de iluminat, detectoare de fum etc.) In general, inaltimea unui imobil in care se vor desfasura activitati de productie sau distributie trebuie sa aiba aproximativ 7 metri, iar pentru logistica de 11. De asemenea, structura imobilului trebuie sa fie solida, preferabil izolat si acoperit cu materiale rezistente.

3. Suprafata - am mentionat deja ca suprafata imobilului este si ea un criteriu deosebit de important in inchirierea unui spatiu industrial, depozitul companiei tale. Trebuie sa anticipezi care va fi spatiul necesar depozitarii produselor tale pentru o perioada  indelungata, de peste un an. Multe spatii industriale dispun si de o zona destinata birourilor pentru departamentul administrativ, vestiar si eventual cantina. Vezi daca birourile sunt suficient de mari pentru toti angajatii tai.

Pretul pentru astfel de imobile variaza pe Royal Imob intre 2 EUR si 4 EUR/mp iar de obicei contractele de inchiriere se semneaza pe 5 ani.

Royal Imobiliare este o agentie imobiliara care ofera solutii optime pentru proprietari, investitori si ocupanti. Prin experienta indelungata in domeniul imobiliar, Royal Imobiliare garanteaza clientilor calitatea serviciilor oferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/regulile-pe-care-trebuie-sa-le-urmeze-o-companie-in-cautare-de-spatii-de-depozitare