-
BUCURESTI - 24 octombrie 2008
Atelierul de ciocolata ChocoArt a initiat primul proiect de parteneriat educational, actiune ce prevede planificarea unor cursuri si programe special destinate copiilor din institutiile de invatamant. In cadrul acestui proiect Atelierul ChocoArt are ca parteneri scoala cu clasele I-IV „Petre Ispirescu” si gradinita cu program prelungit „Casuta cu povesti”, din Constanta.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 10 septembrie 2008
Cea de-a doua editie a Cupei ChocoArt – Cupa sectiunii Dulciuri - din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca va aduce in premiera o serie de demonstratii de arta din ciocolata, realizate de copii in cadrul Atelierului de Ciocolata ChocoArt.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 12 august 2008
Taramul ciocolatei s-a deschis in premiera, pe 11 august 2008, pentru reprezentantii mass-media si invitatii speciali ai Silvian, brandul ce a imprumutat valorile sale si primului atelier de ciocolata din Europa de Sud-Est, ChocoArt. Invitatii au putut astfel sa experimenteze, intr-un spatiu special amenajat si rezervat acestui scop in noua cladire Silvian de pe Bld.I.G. Duca, nr. 73, din Constanta, zona Casa de Cultura, o parte dintre surprizele pe care oaspetii le vor 'gusta' incepand din 20 august 2008, cand ChocoArt va fi deschis publicului. Experientele la ChocoArt vor costa 15 lei, pret ce include pentru copii si o prajitura si un suc, pe langa 'echipamentul' necesar in atelier (sort si boneta de cofetar) si materialele consumabile pentru a putea modela in ciocolata. Adultii vor beneficia de degustare de vin si ciocolata si alte experiente speciale, precum posibilitatea de a proba rochii de ciocolata de catre femei.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 2 iulie 2008
Vineri, 27 iunie 2008, la Hotelul Flora din Mamaia a avut loc decernarea Cupei ChocoArt – Silvian, si premierea castigatorilor Sectiunii Dulciuri din cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber, etapa Mamaia 2008. Cupa sectiunii Dulciuri a fost decernata de catre Silvian Miron, maestru in arta culinara, specializat international in creatii din zahar si ciocolata, membru al juriului si fondatorul brandului Silvian.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 11 iunie 2008
Silvian, brand recunoscut international in arta fabricarii dulciurilor si in domeniul patiseriei, si Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (A.C.E.E.A.), organizatoarea Campionatului International de Gatit in Aer Liber, lanseaza Cupa ChocoArt-Silvian - prima distinctie acordata in cadrul unei competitii de gatit, “creatorilor de dulciuri” din Romania. Cupa va avea un prim castigator in urma etapei de la Constanta.
comunicatul de presa