Poze Simion buia

 • Venetia la Bucuresti adusa de MASCHERE DI VENEZIA, expozitia de fine art print semnata SIMION BUIA

  Poza: Venetia la Bucuresti adusa de MASCHERE DI VENEZIA, expozitia de fine art print semnata SIMION BUIA

 • Gala de Box Careul de Asi - Noaptea Campionilor Romani

  Poza: Dublu impact - Florea Sorin, rezultate remarcabile ca manager sportiv si columbofil

 • King Promotion premiaza legendele boxului romanesc la gala de box Noaptea Campionilor- Careul de Asi

  Poza: King Promotion pretuieste campionii - festivitate de premiere a celor mai mari pugilisti ai Romaniei la gala de box Noaptea Campionilor – Careul de As

 • Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

  Poza: Brutus Östling, ambasador Canon, vine la Fotogenica 2013.

 • Fotogenica - Conferinta pasionatilor de fotografie

  Poza: Pasionat de fotografie? Vino la Fotogenica!

 • Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

  Poza: Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul simion buia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la simion buia. Pozele pe tema simion buia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul simion buia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la simion buia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la simion buia.